INSTAL·LACIONS
3500 M²
D'ESPAI DE TREBALL
Tenim un espai especialment dissenyat per a executar les diferents tasques que es realitzen en la reparació dels vehicles. Les instal·lacions són un espai viu, flexible i lluminós.
INSTAL·LACIONS
Iberplancha - empresa
TECNOLOGIA
AL DIA
CADA DIA
Iberplancha afegeix dia rere dia tant la innovació tecnològica com la metodològica. De la mà de les innovacions, el treball realitzat és molt més efectiu, eficient i ràpid.
TECNOLOGIA
Iberplancha - empresa
HISTÒRIA
IBERPLANCHA ES UN TALLER DE PLANCHA, PINTURA, MECÁNICA I SERVEIS EN GENERAL DE L'AUTOMÒVIL.
Fa aproximadament 50 anys es va crear la filosofia de Iberplancha: La satisfacció del client.

Durant el transcurs d'aquests 50 anys, la filosofia no ha canviat en absolut, peró sí que ho han fet les instal·lacions, el personal i la tecnologia.

Quant a instal·lacions, l'evolució ha estat gradual tant en superfície com en qualitat de l'estructura. Actualment comptem amb una superfície important però, el que veritablement ens diferencia d'altres instal·lacions són la nostra ubicació, lluminositat i neteja.

Referent a personal, estem orgullosos de tenir una plantilla altament qualificada tècnicament, que durant diversos anys ha estat unida i conformant un engranatge de treball molt sòlid i eficient.

La tecnologia també ha evolucionat, Iberplancha amb ella. Mitjançant la tecnologia, Iberplancha s'ha adaptat al medi ambient i ha satisfet les necessitats i desitjos de les persones.
PARTNERS
Gràcies a la nostra serietat, compromís i garantia, treballem amb totes les companyies d'assegurances, convertint-nos en un taller distingit per les següents.