Iberplancha - Noticias
ARXIU 2020
·
·
·
·
Iberplancha - QUAN ARRIBA EL FRED....
DILLUNS
12 DE NOVEMBRE DE 2012
QUAN ARRIBA EL FRED....
Com cada any, el fred s' instal · la a la nostra vida quotidiana durant uns mesos de l'any. Els problemes associats a les baixes temperatures no poden malmetre un viatge d'oci o una visita familiar. Us proposem una sèrie de consels per per evitar sorpreses inesperades. La tardor ens deixa, cada vegada més, estampes de carreteresgelades e inclemències meteorològiques que ens obliguen a tenir, una sèrie d'elements en compte davant una perillosa e inestable carretera.  En aquesta ocasió parlarem de com condicionar el vehicle durant aquestes dates:
  • Pneumàtics. Confirmar que el dibuix és correcte (no menys de 3 mm a l'hivern) i la pressió dels pneumàtics. No oblidem de portar cadenes en situacions de precipitació en forma de neu (o Previsió).
  • Anticongelant. Tenir anticongelant , amb rang UNE més alt. ës recomanable canvair-lo cada 2 anys o cada 40.000 Km.
  • Bateria. Comprovar el nivell i l'estat dels borns, comprovant que tenen greix per a que no es formi sulfat.
  • Eixugaparabrises. Recordar sempre comprovar el seu nivell i omplir-lo amb líquid rebaixat.
  • Calefacció. Revisar el seu bon funcionament, el de l'alternador, la corretja del circuit elèctric i les llunes tèrmiques.
  • Farmaciola, pinces de bateria, cables i bugies. No està de més fer  una revisió general d'aquests elements abans de realitzar desplaçament amb nostre vehicle.
Iberplancha, us ofereix la revisió d'aquests elements durant aquest mesos per evitar qualsevol contratemps davant del volant. ¡No dubteu a Protegir al vostre vehicle i ha vosaltres mateixos!
TORNAR